Кетъринг с високо качество, организация на частни и корпоративни събития, сватби, рождени дни, бизнес форуми, фирмени тържества. Кетъринг оборудване под наем.

Данониада - стадион "Българска Армия" - 01.06.2009г. Е-мейл

Представители на "Данон – Сердика" АД и фондация "Димитър Бербатов" съобщиха днес на пресконференция в "Пресклуб България", че на 31 май и 1 юни ще се проведат финалните мачове от дванадесетото издание на "Данониада".

Победителят в единствения по рода си футболен турнир за деца до 12 годишна възраст ще има шанса да играе на Международна купа "Данон" от 9 до 11 октомври в Сао Пауло, Бразилия. Последният и най-важен мач от "Данониада" ще започне на 1 юни в 11.00 часа на стадион "Българска армия".
Отборът-победител ще получи наградата си лично от Димитър Бербатов, който ще бъде специален гост на церемонията по награждаването. "Пожелавам на финалистите да дадат най-доброто от себе си в мачовете, да играят отборно и да се борят за победата", сподели капитанът на националния отбор и шампион на Англия по повод турнира. "Щастлив съм, че "Данониада" продължава да вдъхновява децата да играят футбол, да се борят за победа. Вярвам, че нашият турнир спомага за формирнето на здравословни навици и така създава условия за по-добър живот на децата", каза Емил Гочев – генерален директор на "Данон-Сердика" АД. "Данониада" 2009 привлече интереса на близо 400 тима от цялата страна, които подадоха заявки за участие в турнира.

Виж целия материал

www.sport.sutrin.com

 

Събития организирани от Дели Кетъринг